Non-stop
Course name From digital divides to digital inclusion
Course date 01.01.2024 - 31.07.2024
Institution Satakunta University of Applied Sciences
Course language Finnish
Credits 1 ECTS credit

Field Health and Wellbeing HUB
Teacher Heli Rosenqvist
Email
Available for open UAS No
Level Bachelor

Queries related to enrolment practices
Enrolment period 20.11.2023 - 01.06.2024
Implementation plan
Enrol
Course enrolment info

From digital divides to digital inclusion

01.01.2024 - 31.07.2024

Course description

Tavoitteet

Opiskelija – tunnistaa ja osaa kuvata digiosallisuuden, yhdenvertaisuuden, digisyrjäytymisen sekä teknologisoitumiseen liittyvän eriarvoisuuden käsitteistöä – tunnistaa digitaalisia kuiluja ja ymmärtää digitalisaatiosta syrjään jäämisen vaikutuksia kansalaisen elämässä – ymmärtää digitalisaation mahdollisuuksia osallisuuden ja yhdenvertaisuuden edistämisessä – tutustuu vankilaympäristön digitalisaatioon ja siellä toteutettavaan digiosallisuuden edistämiseen – tutustuu digitukea tarjoaviin toimijoihin ja tuen tapoihin

Sisältö

Käsitteet ja peruslähtökohdat

– Älykäs vankila -hanke ja tulevaisuuden vankila rikoksettoman elämän oppimisympäristönä

– Kansalainen digitalisaation laidalla

– Digituki

Assessment criteria

Hyväksytty/Hylätty.

Course way of working and time table

Kyseessä on itsenäisesti suoritettava nonstop verkkokurssi. Opintojakso on suoritettavissa aikavälillä 1.1.-31.7.2024. Opintojakson tehtävät tulee suorittaa omaan tahtiin. Kaikki tehtäväpalautukset tulee olla jätetty Moodleen 31.7. klo 23.59 mennessä.

Course additional info

Opintojakson suorittaminen edellyttää SAMK-ID:n rekisteröintiä ja student.samk -sähköpostitilin käyttöönottoa. SAMK-ID:n rekisteröintiohjeet saat opiskelijapalvelusihteeriltä ilmoittautumislomakkeella ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen sitten, kun ilmoittautumisesi on käsitelty.

Course enrolment info

Tälle nonstop-opintojaksolle pääsee kaikki ilmoittautuneet mukaan. Nonstop-opintojaksojen ilmoittautumisten käsittelyaika on kaksi viikkoa. Joulu- tai kesätauolla (heinäkuu) ilmoittautumisia ei käsitellä. SAMK-ID:n rekisteröintiohjeet saat opiskelijapalvelusihteeriltä ilmoittautumislomakkeella ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen sitten, kun ilmoittautumisesi on käsitelty.

Ilmoittautumisestasi saat automaattisen vahvistusviestin e-lomakkeella ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen. Tarkistathan myös roskapostikansiosi.