Non-stop
Opintojakson nimi Kuiluista digiosallisuuteen 1 op, nonstop
Opintojakson ajankohta 01.01.2024 - 31.07.2024
Korkeakoulu Satakunnan ammattikorkeakoulu
Opintojakson kieli Suomi
Opintopisteet 1 OP

Opintojakson ala Sosiaali-, terveys- ja liikunta-ala
Opettaja Heli Rosenqvist
Email
Tarjotaan avoimen opiskelijoille Ei
Taso AMK

Ilmoittautumiskäytäntöihin liittyvät kyselyt
Ilmoittautumisaika 20.11.2023 - 01.06.2024
Opintojakson toteutussuunnitelma
Ilmoittaudu
Ilmoittautumistiedot

Kuiluista digiosallisuuteen 1 op, nonstop

01.01.2024 - 31.07.2024

Opintojakson kuvaus

Tavoitteet

Opiskelija – tunnistaa ja osaa kuvata digiosallisuuden, yhdenvertaisuuden, digisyrjäytymisen sekä teknologisoitumiseen liittyvän eriarvoisuuden käsitteistöä – tunnistaa digitaalisia kuiluja ja ymmärtää digitalisaatiosta syrjään jäämisen vaikutuksia kansalaisen elämässä – ymmärtää digitalisaation mahdollisuuksia osallisuuden ja yhdenvertaisuuden edistämisessä – tutustuu vankilaympäristön digitalisaatioon ja siellä toteutettavaan digiosallisuuden edistämiseen – tutustuu digitukea tarjoaviin toimijoihin ja tuen tapoihin

Sisältö

Käsitteet ja peruslähtökohdat

– Älykäs vankila -hanke ja tulevaisuuden vankila rikoksettoman elämän oppimisympäristönä

– Kansalainen digitalisaation laidalla

– Digituki

Arviointikriteerit

Hyväksytty/Hylätty.

Opintojakson työskentelytavat ja aikataulutus

Kyseessä on itsenäisesti suoritettava nonstop verkkokurssi. Opintojakso on suoritettavissa aikavälillä 1.1.-31.7.2024. Opintojakson tehtävät tulee suorittaa omaan tahtiin. Kaikki tehtäväpalautukset tulee olla jätetty Moodleen 31.7. klo 23.59 mennessä.

Opintojakson lisätiedot

Opintojakson suorittaminen edellyttää SAMK-ID:n rekisteröintiä ja student.samk -sähköpostitilin käyttöönottoa. SAMK-ID:n rekisteröintiohjeet saat opiskelijapalvelusihteeriltä ilmoittautumislomakkeella ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen sitten, kun ilmoittautumisesi on käsitelty.

Ilmoittautumistiedot

Tälle nonstop-opintojaksolle pääsee kaikki ilmoittautuneet mukaan. Nonstop-opintojaksojen ilmoittautumisten käsittelyaika on kaksi viikkoa. Joulu- tai kesätauolla (heinäkuu) ilmoittautumisia ei käsitellä. SAMK-ID:n rekisteröintiohjeet saat opiskelijapalvelusihteeriltä ilmoittautumislomakkeella ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen sitten, kun ilmoittautumisesi on käsitelty.

Ilmoittautumisestasi saat automaattisen vahvistusviestin e-lomakkeella ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen. Tarkistathan myös roskapostikansiosi.