Non-stop
Course name Mindfulness in Working Life
Course date 01.01.2024 - 31.07.2024
Institution Satakunta University of Applied Sciences
Course language Finnish
Credits 2 ECTS credit

Field 4everyone HUB
Teacher Marko Mikkola
Email
Available for open UAS No
Level Bachelor

Queries related to enrolment practices
Enrolment period 20.11.2023 - 01.06.2024
Implementation plan
Enrol
Course enrolment info

Mindfulness in Working Life

01.01.2024 - 31.07.2024

Course description

Tavoitteet

Opintojakson sisältö on kohdennettu yleistajuiseksi ja kaikille sopivaksi yhden itsensä kehittämisen menetelmän oppimiseksi ja työelämätaidoksi. Opintojakson pääpaino on meditointiharjoittelussa. Opiskelija oppii mindfulness-harjoitusmenetelmiä. Opiskelijalla on ymmärrys tietoisuustaidoista ja valmiudet hyödyntää niitä elämässään. Opiskelija arvioi omaa kehittymistään ja harjoitteluaan.

Syntyvän osaamisen luokitus: perusosaaminen

Sisältö

Mindfulness-menetelmän taustaa ja muodolliset harjoittelumenetelmät (istumameditaatio, body scan, kävelymeditaatio, tietoinen liike); stressi; itsen käsite; ajattelu ja itsensä johtaminen; keskittyminen; kuuntelukyvyt; tietoisuustaidot työpäivässä; kehitettävien taitojen päivittäinen harjoittelu

Assessment criteria

Hyväksytty/Hylätty.

Course way of working and time table

Opintojakso toteutetaan verkko-opintoina. Opintojaksolla opetellaan mindfulness meditaatiomenetelmiä ja aiheeseen liittyvää taustatietoa. Opintojakson merkittävä osio on opiskelijan omatoimisesti tekemät harjoitukset (opintojaksolla jaetaan harjoittelua varten äänitteet/videot). Opiskelija kirjoittaa opintojakson aikana oppimispäiväkirjaa.

Course additional info

Opintojakson suorittaminen edellyttää SAMK-ID:n rekisteröintiä ja student.samk -sähköpostitilin käyttöönottoa. SAMK-ID:n rekisteröintiohjeet saat opiskelijapalvelusihteeriltä ilmoittautumislomakkeella ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen sitten, kun ilmoittautumisesi on käsitelty.

Course enrolment info

Tälle nonstop-opintojaksolle pääsee kaikki ilmoittautuneet mukaan. Nonstop-opintojaksojen ilmoittautumisten käsittelyaika on kaksi viikkoa. Joulu- tai kesätauolla (heinäkuu) ilmoittautumisia ei käsitellä. SAMK-ID:n rekisteröintiohjeet saat opiskelijapalvelusihteeriltä ilmoittautumislomakkeella ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen sitten, kun ilmoittautumisesi on käsitelty.

Ilmoittautumisestasi saat automaattisen vahvistusviestin e-lomakkeella ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen. Tarkistathan myös roskapostikansiosi.