Non-stop
Course name NDT methods in maintenance
Course date 30.08.2024 - 31.05.2025
Institution Jyväskylä University of Applied Sciences
Course language Finnish
Credits 1 ECTS credit

Field Technology HUB
Teacher Kirsi Niininen
Email
Available for open UAS Chargeable
Level Bachelor

Queries related to enrolment practices
Enrolment period 01.08.2024 - 31.05.2025
Implementation plan
Enrol
OPEN UAS Enrolment
Course enrolment info

NDT methods in maintenance

30.08.2024 - 31.05.2025

Course description

Tavoitteet:

Ennakoiva kunnossapito ja sen suunnitteleminen ovat tärkeä osa nykyaikaisen tuotantolaitoksen toimintoja. NDT-menetelmät kuuluvat ennakoivan kunnossapidon menetelmiin. NDT-menetelmiä voidaan hyödyntää myös tuotannon ja valmistuksen laadunhallinnassa.

Tällä opintojaksolla opit tunnistamaan NDT -menetelmät, joita voidaan soveltaa teollisuuden kunnossapidossa. Syvennät osaamistasi liittyen tiettyihin, valitsemiisi NDT-menetelmiin. Opit analysoimaan NDT-menetelmien soveltamista kunnossapidossa eri teollisuuden alalla (esim. energiantuotanto tai -jakelu, konepajateollisuus, paperin- ja/tai sellunvalmistus tai joku muu teollisuuden ala.

Sisältö:

Teollisuudessa yleisimmin käytetyt NDT-menetelmät. Menetelmien perusteet ja soveltuvuus erilaisissa kunnossapidettävissä kohteissa. Menetelmien soveltuvuus eri teollisuuden aloilla.

Assessment criteria

Hyväksytty/Hylätty

Hyväksytty: Opiskelija tuntee teollisuudessa yleisimmin käytetyt NDT-menetelmät. Opiskelija hallitsee valitsemiensa NDT-menetelmien perusteet ja soveltuvuuden erilaisissa kunnossapidettävissä kohteissa. Opiskelija kykenee soveltamaan em. menetelmiä valitsemallaan teollisuuden alalla. Hylätty: Opiskelijan osaaminen ei täytä hyväksytyn suorituksen vaatimuksia.

Course way of working and time table

Verkko-opinnot

Ajasta ja paikasta riippumaton verkko-opiskelu (Moodle).

Course additional info

Opintoihin ilmoittautuminen nonstopina elokuun alusta toukokuun loppuun, huomioithan ilmoittautuessasi opintojen suorittamisajan: Opinnot tulee suorittaa valittuna suoritusaikana. Jos opintosi jäävät kesken, ilmoittaudu uudelleen seuraavalle toteutukselle, jos se on tarjolla.

Course enrolment info

Ilmoitathan opintojesi peruuntumisesta kirjallisesti osoitteessa: campusonline@jamk.fi. Kirjoitathan viestiin peruuttamasi opintojakson nimi sekä yhteystietosi. Kiitos!

Huomioithan ilmoittautuessasi, että emme käsittele ilmoittautumisia viikoilla 42, 52-1 ja 9.