Non-stop
Kursnamn NDT-menetelmät kunnossapidossa
Kursdatum 30.08.2024 - 31.05.2025
Yrkeshögskolan Jyväskylän ammattikorkeakoulu
Kursens språk Finska
Studiepoäng 1 SP

Bransch Teknologi HUB
Lärare Kirsi Niininen
Email
För öppna YH studenter Avgiftsbelagd
Nivå YH

Frågor relaterade till registreringspraxis
Anmälningstid 01.08.2024 - 31.05.2025
Kursförverkligande
Anmälning
ÖPPNA YH anmälning
Anmälningsinformation

NDT-menetelmät kunnossapidossa

30.08.2024 - 31.05.2025

Beskrivning

Tavoitteet:

Ennakoiva kunnossapito ja sen suunnitteleminen ovat tärkeä osa nykyaikaisen tuotantolaitoksen toimintoja. NDT-menetelmät kuuluvat ennakoivan kunnossapidon menetelmiin. NDT-menetelmiä voidaan hyödyntää myös tuotannon ja valmistuksen laadunhallinnassa.

Tällä opintojaksolla opit tunnistamaan NDT -menetelmät, joita voidaan soveltaa teollisuuden kunnossapidossa. Syvennät osaamistasi liittyen tiettyihin, valitsemiisi NDT-menetelmiin. Opit analysoimaan NDT-menetelmien soveltamista kunnossapidossa eri teollisuuden alalla (esim. energiantuotanto tai -jakelu, konepajateollisuus, paperin- ja/tai sellunvalmistus tai joku muu teollisuuden ala.

Sisältö:

Teollisuudessa yleisimmin käytetyt NDT-menetelmät. Menetelmien perusteet ja soveltuvuus erilaisissa kunnossapidettävissä kohteissa. Menetelmien soveltuvuus eri teollisuuden aloilla.

Bedömningskriterier

Hyväksytty/Hylätty

Hyväksytty: Opiskelija tuntee teollisuudessa yleisimmin käytetyt NDT-menetelmät. Opiskelija hallitsee valitsemiensa NDT-menetelmien perusteet ja soveltuvuuden erilaisissa kunnossapidettävissä kohteissa. Opiskelija kykenee soveltamaan em. menetelmiä valitsemallaan teollisuuden alalla. Hylätty: Opiskelijan osaaminen ei täytä hyväksytyn suorituksen vaatimuksia.

Arbetsformer och schemaläggning

Verkko-opinnot

Ajasta ja paikasta riippumaton verkko-opiskelu (Moodle).

Mer information

Opintoihin ilmoittautuminen nonstopina elokuun alusta toukokuun loppuun, huomioithan ilmoittautuessasi opintojen suorittamisajan: Opinnot tulee suorittaa valittuna suoritusaikana. Jos opintosi jäävät kesken, ilmoittaudu uudelleen seuraavalle toteutukselle, jos se on tarjolla.

Anmälningsinformation

Ilmoitathan opintojesi peruuntumisesta kirjallisesti osoitteessa: campusonline@jamk.fi. Kirjoitathan viestiin peruuttamasi opintojakson nimi sekä yhteystietosi. Kiitos!

Huomioithan ilmoittautuessasi, että emme käsittele ilmoittautumisia viikoilla 42, 52-1 ja 9.