Fall
Course name Basics of Project Management
Course date 02.09.2024 - 31.12.2024
Institution Lapland University of Applied Sciences
Course language Finnish
Credits 5 ECTS credit

Field 4everyone HUB
Teacher Maisa Mielikäinen
Email
Available for open UAS No
Level Bachelor

Basics of Project Management

02.09.2024 - 31.12.2024

Course description

Tavoitteet

Opiskelija ymmärtää projektinhallinnan periaatteet ja osaa tuottaa projektin vaatiman dokumentaation. Opintojakson esimerkkejä on profiloitu erityisesti ICT-alalle, mutta aineisto sisältää runsaasti yleistä asiaa ja käytäntöjä projektijohtamisesta, joten se soveltuu hyvin myös muille aloille.

Sisältö

Projektinhallinnan perusteet, prosessi ja dokumentaatio. Ketterän projektinhallinnan menetelmät ja erityispiirteet

Assessment criteria

Hyväksytty/Hylätty

Arviointikriteerien mukainen osaaminen osoitetaan tehtävien hyväksytyllä suorittamisella.

Course way of working and time table

Opintojakso koostuu luennoista ja tehtävistä. Kuhunkin luentoon liittyy tehtäväsarja, joka tulee suorittaa hyväksytysti. Opintojakso järjestetään Moodlessa. Opiskelijat etenevät itsenäisesti omaan tahtiin.

Course info

Materiaali tarjotaan Moodlessa. Internet tarjoaa runsaasti oheismateriaalia aiheeseen.

Suositeltavaa oheiskirjallisuutta: Project Management Institute. 2017. A Guide to the Project Mangement Body of Knowledge. PMBOK Guide. ISBN: 978-1-62825-184-5. Mäntyneva, M. (2016). Hallittu projekti: Jäntevästä suunnittelusta menestykselliseen toteutukseen (1. painos.). Helsinki: Kauppakamari. osoitteessa: https://kauppakamaritieto-fi.ez.lapinamk.fi/ammattikirjasto/teos/hallittu-projekti-2016#kohta:Hallittu((20)projekti (saatavilla ainakin Finnan kautta e-kirjana)

 

Course enrolment info

Maksuttomat Campusonline-opinnot on tarkoitettu vain​ ammattikorkeakoulujen tutkinto-opiskelijoille (AMK/YAMK), vaihto-opiskelijoille ja avoimen amk:n polkuopiskelijoille. Ilmoittautumisessa tulee käyttää oman kotikorkeakoulun sähköpostia, jota opiskelija käyttää HAKA-tunnistautumiseen. Tällä varmennetaan voimassa oleva opiskeluoikeus ja opiskelija kirjautuu opinnoille Lapin AMKin Moodleen HAKA-tunnistautumisen kautta. Ilmoittautumisesi hylätään, eikä opinto-oikeutta myönnetä, jos et ole oikeutettu maksuttomiin CampusOnline-opintoihin.

Jos ilmoittautumissivu ei avaudu, päivitä sivu. Ilmoittautumisestasi saat automaattisen vahvistusviestin ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen. Tarkistathan myös roskapostikansiosi. Ilmoittautumisen peruminen tapahtuu vahvistusviestissä olevan peruutuslinkin kautta.

Lapin AMKin tutkinto-opiskelijat ja Lapin AMKin avoimen polkuopiskelijat ilmoittautuvat Lapin AMKin tarjoamiin Campusonline-opintoihin oman Peppi- järjestelmän kautta.​

Lisätietoja: campusonline@lapinamk.fi