Non-stop
Opintojakson nimi Geometria 4 op, nonstop
Opintojakson ajankohta 01.09.2024 - 31.12.2024
Korkeakoulu Satakunnan ammattikorkeakoulu
Opintojakson kieli Suomi
Opintopisteet 4 OP

Opintojakson ala Tekniikan ja liikenteenala
Opettaja Yrjö Auramo
Email
Tarjotaan avoimen opiskelijoille Ei
Taso AMK

Ilmoittautumiskäytäntöihin liittyvät kyselyt
Ilmoittautumisaika 26.08.2024 - 15.11.2024
Opintojakson toteutussuunnitelma
Ilmoittaudu
Ilmoittautumistiedot

Geometria 4 op, nonstop

01.09.2024 - 31.12.2024

Opintojakson kuvaus

Sisältö

Taso- ja avaruusgeometria, vektorilaskenta (ml. pistetulo ja ristitulo), trigonometriset lausekkeet, -yhtälöt ja -käyrät ja trigonometrinen ympyrä sekä kompleksitaso, kompleksiluvun eri esitysmuodot ja kompleksilukujen laskutoimitukset.

 

Tavoitteet

Opiskelija ymmärtää taso- ja avaruusgeometrian, vektoreiden, trigonometristen funktioiden sekä kompleksilukujen tärkeimmät säännöt ja ominaisuudet sekä käyttää niitä erilaisissa ongelmissa ja tehtävissä.

Arviointikriteerit

Arviointiasteikko 1-5.

Opintojakson työskentelytavat ja aikataulutus

Nonstop –toteutus, joten opintojakson voi suorittaa vapaasti opintojaksolle varattuna toteutusaikana 1.9..2024 – 31.12.2024.

Opetus tapahtuu kokonaan verkossa Moodle ympäristössä, mistä löytyy kaikki tarvittava oppimateriaali.

Oppimateriaali koostuu kirjallisesta materiaalista, harjoitustehtävistä ja opetusvideoista.

Aihepiiri on jaettu viiteen erilliseen osakokonaisuuteen, jotka tentitään järjestykessä.

Kun ensimmäisen aihepiirin tentti on tehty, pääsee etenemään seuraavaan aihepiiriin.

Opintojakson lopussa on vapaaehtoinen lopputentti, jolla voi korottaa aihepiirien tenttien arvosanojen keskiarvon mukaisesti laskettua arvosanaa.

Opintojakson lisätiedot

Opintojakson suorittaminen edellyttää SAMK-ID:n rekisteröintiä ja student.samk -sähköpostitilin käyttöä.

Jos olet ilmoittautunut opintojaksolle e-lomakkeen kautta, saat SAMK-ID:n rekisteröintiohjeet saat opiskelijapalvelusihteeriltä ilmoittautumislomakkeella ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen sitten, kun ilmoittautumisesi on käsitelty.

Jos taas olet tehnyt ilmoittautumisesi RIPAn kautta, saat sähköpostiisi ohjeet SAMK-ID:n rekisteröintiin, kun opettaja on hyväksynyt ilmoittautumisesi.

Ilmoittautumistiedot

RIPA eli ristiinopiskelupalvelu korvaa syksyn 2024 aikana asteittain CampusOnline-portaalin. Tällä hetkellä osa ammattikorkeakouluista on jo siirtynyt hyödyntämään RIPAa. Käyttöönoton aikataulu on ammattikorkeakoulukohtaista, lisätietoja saat oman kotikorkeakoulusi intranetistä tai opintotoimistosta. Lue lisää: https://campusonline.fi/ripa-mahdollistaa-entista-sujuvamman-ristiinopiskelun/

  • RIPAa käyttävien ammattikorkeakoulujen opiskelijat ilmoittautuvat tälle opintojaksolle Pepissä. Ilmoittautumisen tilanteen näet HOPSillasi.
  • Jos kotikorkeakoulusi EI vielä käytä ristiinopiskelupalvelua (RIPA), niin ilmoittaudu tälle opintojaksolle e-lomakkeen kautta.

HUOM! ETHÄN ILMOITTAUDU CO-OPINTOJAKSOILLEMME MOLEMPIEN VÄYLIEN KAUTTA. Jos ilmoittautuminen on tehty molempiin väyliin (RIPA ja e-lomake), joudumme poistamaan ilmoittautumisesi kokonaan.

Tälle nonstop-opintojaksolle pääsee kaikki ilmoittautuneet mukaan. Nonstop-opintojaksojen e-lomakeilmoittautumisten käsittelyaika on kaksi viikkoa. Joulu- tai kesätauolla (heinäkuu) ilmoittautumisia ei käsitellä. SAMK-ID:n rekisteröintiohjeet saat opiskelijapalvelusihteeriltä ilmoittautumislomakkeella ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen sitten, kun e-lomakeilmoittautumisesi on käsitelty.

Ilmoittautumisestasi saat automaattisen vahvistusviestin e-lomakkeella ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen. Tarkistathan myös roskapostikansiosi.