CampusOnline on uudistunut – ilmoittautumisaika jatkossa opintojaksokohtainen

CampusOnlinen opintojaksot julkaistaan jatkossa porrastetusti ja samalla myös yksi yhteinen ilmoittautumispäivä poistuu. Voit tutustua koko vuoden alustavaan aikatauluun alla.

Muutos on askel kohti joustavampaa (ristiin)opiskelua ammattikorkeakoulujen välillä ja tarjoaa entistä paremmin opiskelumahdollisuuksia juuri silloin ja siellä missä sinulle parhaiten sopii! Nonstop-opintojaksot pyörivät tuttuun tapaan ympäri vuoden, eli voit ilmoittautua ja aloittaa koska tahansa.

Spring period icon

Kevät

Kevätlukukauden opintojaksot julkaistaan ja ilmoittautumiset alkavat marras-joulukuussa.

Summer period icon

Kesä

Kesälukukauden opintojaksot julkaistaan ja ilmoittautumiset alkavat helmi-huhtikuussa.

Fall period icon

Syksy

Syyslukukauden opintojaksot julkaistaan touko-kesäkuussa sekä elokuussa. Ilmoittautumiset alkavat toukokuussa ja elokuussa.

Continous period icon

Non-stop

Non-stop-opintojaksoja on tarjolla lukukausirajat ylittäen vuoden ympäri

Lue lisää entistäkin sujuvamman ristiinopiskelun mahdollistavasta korkeakoulujen ristiinopiskelupalavelusta, eli RIPAsta.

CampusOnlinesta löydät yli 20 ammattikorkeakoulun verkko-opintojaksoja ympäri vuoden. Tarjolla on satoja eri laajuisia opintojaksoja eri aloilta. Voit ilmoittautua näille opintojaksoille maksuttomasti ja sisällyttää ne omaan tutkintoosi. Kaikki tarjolla olevat opintojaksot ovat 100-prosenttisesti verkossa suoritettavia.

Opintojaksot ovat maksuttomia ammattikorkeakoulujen tutkinto-opiskelijoille (AMK/YAMK), vaihto-opiskelijoille, avoimen AMK:n polkuopiskelijoille sekä ammatillisten opettajakorkeakoulujen opiskelijoille. Muille avoimen AMK:n opiskelijoille opinnot ovat maksullisia opinnon tarjoavan ammattikorkeakoulun normaalin käytännön mukaisesti.