Non-stop
Course name 3D Modelling
Course date 01.01.2024 - 31.07.2024
Institution Satakunta University of Applied Sciences
Course language Finnish
Credits 5 ECTS credit

Field Technology HUB
Teacher Jussi Törmälä
Email
Available for open UAS No
Level Bachelor

Queries related to enrolment practices
Enrolment period 20.11.2023 - 01.06.2024
Implementation plan
Enrol
Course enrolment info

3D Modelling

01.01.2024 - 31.07.2024

Course description

Tavoitteet

Opiskelija hallitsee kolmiulotteisten kappaleiden mallintamisen sekä kokoonpanojen laatimisen mallintamistaan osista. Opiskelija mallintaa osamalleja ja rakentaa näistä kokoonpanoja. Opiskelija luo malleista ja kokoonpanoista piirustuksia. Opiskelija osoittaa kyvykkyyttä piirustusten lukemiseen ja luomiseen.

Sisältö

3D-mallintaminen materiaalia lisäämällä sekä materiaalia poistamalla; pyörähdyssymmetristen kappaleiden suunnittelu erilaisia mallinnustekniikoita hyödyntäen; ohutlevyn mallinnustyökalun hyödyntäminen, apugeometriat ja kokoonpanon laatiminen erilaisia kiinnitysmenetelmiä hyödyntäen; piirustuksen laatiminen, osaluettelon sekä -numeroiden lisääminen kokoonpanopiirustukseen.

Assessment criteria

1-5.

Course way of working and time table

Opintojakso toteutetaan SolidWorks 3D-mallinnus ohjelmaa hyödyntäen.

Opintojaksolla käydään läpi 3D-mallinnuksen perusteet videoluentojen sekä itsenäisesti opiskellen harjoitustöiden avulla.

Opintojakso toteutetaan kokonaisuudessaan CampusOnline toteutuksena verkossa.

Course info

SolidWorks 3D-mallinnus ohjelma.

Course additional info

Opintojakson suorittaminen edellyttää SAMK-ID:n rekisteröintiä ja student.samk -sähköpostitilin käyttöönottoa. SAMK-ID:n rekisteröintiohjeet saat opiskelijapalvelusihteeriltä ilmoittautumislomakkeella ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen sitten, kun ilmoittautumisesi on käsitelty.

Course enrolment info

Tälle nonstop-opintojaksolle pääsee kaikki ilmoittautuneet mukaan. Nonstop-opintojaksojen ilmoittautumisten käsittelyaika on kaksi viikkoa. Joulu- tai kesätauolla (heinäkuu) ilmoittautumisia ei käsitellä. SAMK-ID:n rekisteröintiohjeet saat opiskelijapalvelusihteeriltä ilmoittautumislomakkeella ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen sitten, kun ilmoittautumisesi on käsitelty.

Ilmoittautumisestasi saat automaattisen vahvistusviestin e-lomakkeella ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen. Tarkistathan myös roskapostikansiosi.