Non-stop
Kursnamn 3D-mallintaminen 5 op, nonstop
Kursdatum 01.01.2024 - 31.07.2024
Yrkeshögskolan Satakunnan ammattikorkeakoulu
Kursens språk Finska
Studiepoäng 5 SP

Bransch Teknologi HUB
Lärare Jussi Törmälä
Email
För öppna YH studenter Nej
Nivå YH

Frågor relaterade till registreringspraxis
Anmälningstid 20.11.2023 - 01.06.2024
Kursförverkligande
Anmälning
Anmälningsinformation

3D-mallintaminen 5 op, nonstop

01.01.2024 - 31.07.2024

Beskrivning

Tavoitteet

Opiskelija hallitsee kolmiulotteisten kappaleiden mallintamisen sekä kokoonpanojen laatimisen mallintamistaan osista. Opiskelija mallintaa osamalleja ja rakentaa näistä kokoonpanoja. Opiskelija luo malleista ja kokoonpanoista piirustuksia. Opiskelija osoittaa kyvykkyyttä piirustusten lukemiseen ja luomiseen.

Sisältö

3D-mallintaminen materiaalia lisäämällä sekä materiaalia poistamalla; pyörähdyssymmetristen kappaleiden suunnittelu erilaisia mallinnustekniikoita hyödyntäen; ohutlevyn mallinnustyökalun hyödyntäminen, apugeometriat ja kokoonpanon laatiminen erilaisia kiinnitysmenetelmiä hyödyntäen; piirustuksen laatiminen, osaluettelon sekä -numeroiden lisääminen kokoonpanopiirustukseen.

Bedömningskriterier

1-5.

Arbetsformer och schemaläggning

Opintojakso toteutetaan SolidWorks 3D-mallinnus ohjelmaa hyödyntäen.

Opintojaksolla käydään läpi 3D-mallinnuksen perusteet videoluentojen sekä itsenäisesti opiskellen harjoitustöiden avulla.

Opintojakso toteutetaan kokonaisuudessaan CampusOnline toteutuksena verkossa.

Info

SolidWorks 3D-mallinnus ohjelma.

Mer information

Opintojakson suorittaminen edellyttää SAMK-ID:n rekisteröintiä ja student.samk -sähköpostitilin käyttöönottoa. SAMK-ID:n rekisteröintiohjeet saat opiskelijapalvelusihteeriltä ilmoittautumislomakkeella ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen sitten, kun ilmoittautumisesi on käsitelty.

Anmälningsinformation

Tälle nonstop-opintojaksolle pääsee kaikki ilmoittautuneet mukaan. Nonstop-opintojaksojen ilmoittautumisten käsittelyaika on kaksi viikkoa. Joulu- tai kesätauolla (heinäkuu) ilmoittautumisia ei käsitellä. SAMK-ID:n rekisteröintiohjeet saat opiskelijapalvelusihteeriltä ilmoittautumislomakkeella ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen sitten, kun ilmoittautumisesi on käsitelty.

Ilmoittautumisestasi saat automaattisen vahvistusviestin e-lomakkeella ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen. Tarkistathan myös roskapostikansiosi.