Non-stop
Course name Leadership
Course date 23.01.2024 - 31.07.2024
Institution Satakunta University of Applied Sciences
Course language Finnish
Credits 5 ECTS credit

Field 4everyone HUB
Teacher Jonna Koivisto ja Minna Kuohukoski
Email
Available for open UAS No
Level Bachelor

Queries related to enrolment practices
Enrolment period 20.11.2023 - 01.06.2024
Implementation plan
Enrol
Course enrolment info

Leadership

23.01.2024 - 31.07.2024

Course description

Tavoitteet

Opiskelija tunnistaa esihenkilön tehtävät ja vastuut sekä ymmärtää johtajuuden roolin esihenkilötyössä. Opiskelija ymmärtää esihenkilön vuorovaikutus- ja työyhteisötaitojen merkityksen sekä osaa ottaa huomioon vastuullisen toiminnan osana hyvää esihenkilötyötä. Opiskelija tunnistaa työyhteisössä esiintyviä haastavia tilanteita ja ymmärtää esihenkilön roolin niiden ratkaisemisessa. Opiskelija kehittyy oman esihenkilöosaamisen tunnistamisessa.

Sisältö

Esihenkilön tehtävät ja vastuut, johtajuus, esihenkilön vuorovaikutus- ja työyhteisötaidot, inhimillinen esihenkilötyö, palveleva johtaminen, vastuullisuus esihenkilötyössä, haastavat tilanteet ja niiden ratkaiseminen: työyhteisön konfliktitilanteet, pahoinvointi työssä, oman esihenkilöosaamisen kehittäminen: kyvykkyys itsensä johtamiseen, omien voimavarojen tunnistaminen.

Assessment criteria

1-5.

Course way of working and time table

100% verkkototeutus. Aikaan ja paikkaan sitomaton opetus, nonstop.

Course additional info

Opintojakson suorittaminen edellyttää SAMK-ID:n rekisteröintiä ja student.samk -sähköpostitilin käyttöönottoa. SAMK-ID:n rekisteröintiohjeet saat opiskelijapalvelusihteeriltä ilmoittautumislomakkeella ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen sitten, kun ilmoittautumisesi on käsitelty.

Course enrolment info

Tälle nonstop-opintojaksolle pääsee kaikki ilmoittautuneet mukaan. Nonstop-opintojaksojen ilmoittautumisten käsittelyaika on kaksi viikkoa. Joulu- tai kesätauolla (heinäkuu) ilmoittautumisia ei käsitellä. SAMK-ID:n rekisteröintiohjeet saat opiskelijapalvelusihteeriltä ilmoittautumislomakkeella ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen sitten, kun ilmoittautumisesi on käsitelty.

Ilmoittautumisestasi saat automaattisen vahvistusviestin e-lomakkeella ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen. Tarkistathan myös roskapostikansiosi.