Non-stop
Kursnamn Esihenkilötyö 5 op, nonstop
Kursdatum 23.01.2024 - 31.07.2024
Yrkeshögskolan Satakunnan ammattikorkeakoulu
Kursens språk Finska
Studiepoäng 5 SP

Bransch HUBBEN för alla
Lärare Jonna Koivisto ja Minna Kuohukoski
Email
För öppna YH studenter Nej
Nivå YH

Frågor relaterade till registreringspraxis
Anmälningstid 20.11.2023 - 01.06.2024
Kursförverkligande
Anmälning
Anmälningsinformation

Esihenkilötyö 5 op, nonstop

23.01.2024 - 31.07.2024

Beskrivning

Tavoitteet

Opiskelija tunnistaa esihenkilön tehtävät ja vastuut sekä ymmärtää johtajuuden roolin esihenkilötyössä. Opiskelija ymmärtää esihenkilön vuorovaikutus- ja työyhteisötaitojen merkityksen sekä osaa ottaa huomioon vastuullisen toiminnan osana hyvää esihenkilötyötä. Opiskelija tunnistaa työyhteisössä esiintyviä haastavia tilanteita ja ymmärtää esihenkilön roolin niiden ratkaisemisessa. Opiskelija kehittyy oman esihenkilöosaamisen tunnistamisessa.

Sisältö

Esihenkilön tehtävät ja vastuut, johtajuus, esihenkilön vuorovaikutus- ja työyhteisötaidot, inhimillinen esihenkilötyö, palveleva johtaminen, vastuullisuus esihenkilötyössä, haastavat tilanteet ja niiden ratkaiseminen: työyhteisön konfliktitilanteet, pahoinvointi työssä, oman esihenkilöosaamisen kehittäminen: kyvykkyys itsensä johtamiseen, omien voimavarojen tunnistaminen.

Bedömningskriterier

1-5.

Arbetsformer och schemaläggning

100% verkkototeutus. Aikaan ja paikkaan sitomaton opetus, nonstop.

Mer information

Opintojakson suorittaminen edellyttää SAMK-ID:n rekisteröintiä ja student.samk -sähköpostitilin käyttöönottoa. SAMK-ID:n rekisteröintiohjeet saat opiskelijapalvelusihteeriltä ilmoittautumislomakkeella ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen sitten, kun ilmoittautumisesi on käsitelty.

Anmälningsinformation

Tälle nonstop-opintojaksolle pääsee kaikki ilmoittautuneet mukaan. Nonstop-opintojaksojen ilmoittautumisten käsittelyaika on kaksi viikkoa. Joulu- tai kesätauolla (heinäkuu) ilmoittautumisia ei käsitellä. SAMK-ID:n rekisteröintiohjeet saat opiskelijapalvelusihteeriltä ilmoittautumislomakkeella ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen sitten, kun ilmoittautumisesi on käsitelty.

Ilmoittautumisestasi saat automaattisen vahvistusviestin e-lomakkeella ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen. Tarkistathan myös roskapostikansiosi.