Non-stop | Full
Course name Beer School
Course date 31.01.2024 - 31.08.2024
Institution XAMK University of Applied Sciences
Course language Finnish
Credits 2 ECTS credit

Field Hospitality Management HUB
Teacher Xamk lehtori
Email
Available for open UAS Chargeable
Level Bachelor

Queries related to enrolment practices
Enrolment period 06.11.2023 - 26.05.2024
Implementation plan

Beer School

31.01.2024 - 31.08.2024

Course description

Tavoitteet: Tavoitteena on oppia tuntemaan oluen raaka-aineet ja ymmärtämään niiden ja oluen valmistusprosessin vaikutus oluen makuun. Tavoitteena on oppia oluen aistinvaraista arviointia ja tunnistamaan oluiden makuprofiileja ja myös oluen virhemakuja. Tavoitteena on oppia tuntemaan keskeiset oluttyyliit, oluen tarjoilun ja oluen ja ruuan yhdistämisen periaatteet. Lisäksi tavoitteena on oppia soveltamaan olutosaamista case tehtävässä, jonka voit valita omiin tavoitteisiisi sopivaksi vaikkapa omalle työpaikalle tehtäväksi. Sisältö: Oluen raaka-aineet ja valmistus, oluttyylit ja oluiden ryhmittely, oluen tarjoilu, oluen aistinvarainen arviointi, oluen ja ruuan yhdistäminen, oluttrendit

Prerequisites

Assessment criteria

  • Testaa tietosi, testi oluesta: arviointi 0-5
  • Vertaisarvioitu Case-tehtävä: arviointi hyväksytty/hylätty.
  • Opintojakson kokonaisarvosana muodostuu keskiarvona arvioitavista tehtävistä.

Course way of working and time table

Opintojaksolla voit edetä joustavasti oman aikataulun mukaan, myös tentit voi suorittaa haluamanaan aikana. Opintojaksoon ei sisälly ryhmätöitä tai liveluentoja. Opintojakson case-tehtävän voi kytkeä omalle työpaikalle tai harrastuksiin. Tehtävässä pääset kehittämään olueen liittyvää osaamistasi esim. suunnittelemalla olutmenun, oluen maistelutilaisuuden, analysoimaan ravintolan olutvalikoimaa tai tutkimaan oluttrendejä.

Course info

Ensimmäinen nonstop-aloitus on 31.1.2024. Tämän jälkeen opiskelija pääsee aloittamaan opinnot noin yhden (1) viikon sisällä opinnoille ilmoittautumisen jälkeen. Opintojakson suoritusaika on kaksi (2) kuukautta. Viimeinen ilmoittautumispäivä on 26.5.2024.