Non-stop | Fullbokad
Kursnamn Olutkoulu
Kursdatum 31.01.2024 - 31.08.2024
Yrkeshögskolan Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu
Kursens språk Finska
Studiepoäng 2 SP

Bransch Turism och kosthåll HUB
Lärare Xamk lehtori
Email
För öppna YH studenter Avgiftsbelagd
Nivå YH

Frågor relaterade till registreringspraxis
Anmälningstid 06.11.2023 - 26.05.2024
Kursförverkligande

Olutkoulu

31.01.2024 - 31.08.2024

Beskrivning

Tavoitteet: Tavoitteena on oppia tuntemaan oluen raaka-aineet ja ymmärtämään niiden ja oluen valmistusprosessin vaikutus oluen makuun. Tavoitteena on oppia oluen aistinvaraista arviointia ja tunnistamaan oluiden makuprofiileja ja myös oluen virhemakuja. Tavoitteena on oppia tuntemaan keskeiset oluttyyliit, oluen tarjoilun ja oluen ja ruuan yhdistämisen periaatteet. Lisäksi tavoitteena on oppia soveltamaan olutosaamista case tehtävässä, jonka voit valita omiin tavoitteisiisi sopivaksi vaikkapa omalle työpaikalle tehtäväksi. Sisältö: Oluen raaka-aineet ja valmistus, oluttyylit ja oluiden ryhmittely, oluen tarjoilu, oluen aistinvarainen arviointi, oluen ja ruuan yhdistäminen, oluttrendit

Förkunskapskrav

Bedömningskriterier

  • Testaa tietosi, testi oluesta: arviointi 0-5
  • Vertaisarvioitu Case-tehtävä: arviointi hyväksytty/hylätty.
  • Opintojakson kokonaisarvosana muodostuu keskiarvona arvioitavista tehtävistä.

Arbetsformer och schemaläggning

Opintojaksolla voit edetä joustavasti oman aikataulun mukaan, myös tentit voi suorittaa haluamanaan aikana. Opintojaksoon ei sisälly ryhmätöitä tai liveluentoja. Opintojakson case-tehtävän voi kytkeä omalle työpaikalle tai harrastuksiin. Tehtävässä pääset kehittämään olueen liittyvää osaamistasi esim. suunnittelemalla olutmenun, oluen maistelutilaisuuden, analysoimaan ravintolan olutvalikoimaa tai tutkimaan oluttrendejä.

Info

Ensimmäinen nonstop-aloitus on 31.1.2024. Tämän jälkeen opiskelija pääsee aloittamaan opinnot noin yhden (1) viikon sisällä opinnoille ilmoittautumisen jälkeen. Opintojakson suoritusaika on kaksi (2) kuukautta. Viimeinen ilmoittautumispäivä on 26.5.2024.