Non-stop
Course name Service System Competence and Counselling in Social Services
Course date 01.01.2024 - 31.07.2024
Institution Satakunta University of Applied Sciences
Course language Finnish
Credits 5 ECTS credit

Field Health and Wellbeing HUB
Teacher Sanna Marjamäki ja Heli Rosenqvist
Email
Available for open UAS No
Level Bachelor

Queries related to enrolment practices
Enrolment period 20.11.2023 - 01.06.2024
Implementation plan
Enrol
Course enrolment info

Service System Competence and Counselling in Social Services

01.01.2024 - 31.07.2024

Course description

Tavoitteet

Sosiaalialan asiakkaiden monialaisten palvelupolkujen ja -prosessien hahmottaminen ja niiden erityisen luonteen ymmärtäminen palvelujärjestelmässä. Opiskelija tunnistaa asiakkaan palvelupolun ja palveluiden haasteita sekä etsii keinoja niiden ratkaisemiseksi. Opiskelija perehtyy palveluohjauksen lähtökohtiin.

Sisältö

Sosiaalialan asiakkaiden erityispiirteet ja -tarpeet palvelujärjestelmässä, asiakkaan tarpeet elämismaailman ja palvelusysteemin yhteensovittamisessa, palveluohjaus asiakkaan palveluiden jäsentäjänä ja koordinoijana, maahanmuuttajatyö; sosiaalisten järjestöjen ja yritysten palvelut.

Assessment criteria

1-5.

Course way of working and time table

Tämä opintojakso toteutetaan nonstop -opintona, mikä tarkoittaa, että opiskelija voi suorittaa opintojakson itsenäisesti omaan tahtiinsa ajasta ja paikasta riippumatta. Opintojakson aikana järjestetään lisäksi neljä erillistä ohjaustuntia, jonne opiskelija voi halutessaan osallistua. Ohjautuntien tarkoituksena on opastaa opiskelijaa opintojakson suoritukseen liittyvissä kysymyksissä. Ohjaustunnit järjestetään verkossa kerran kuukaudessa, joko päivä- tai ilta-aikaan, Moodlessa olevan aikataulun mukaisesti (kesä- ja heinäkuussa ohjaustunteja ei järjestetä). Ohjaustuntien verkko-osoite ilmoitetaan Moodlessa. Ohjaustilanteita ei tallenneta.

Course additional info

Opintojakson suorittaminen edellyttää SAMK-ID:n rekisteröintiä ja student.samk -sähköpostitilin käyttöönottoa. SAMK-ID:n rekisteröintiohjeet saat opiskelijapalvelusihteeriltä ilmoittautumislomakkeella ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen sitten, kun ilmoittautumisesi on käsitelty.

Course enrolment info

Tälle nonstop-opintojaksolle pääsee kaikki ilmoittautuneet mukaan. Nonstop-opintojaksojen ilmoittautumisten käsittelyaika on kaksi viikkoa. Joulu- tai kesätauolla (heinäkuu) ilmoittautumisia ei käsitellä. SAMK-ID:n rekisteröintiohjeet saat opiskelijapalvelusihteeriltä ilmoittautumislomakkeella ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen sitten, kun ilmoittautumisesi on käsitelty.

Ilmoittautumisestasi saat automaattisen vahvistusviestin e-lomakkeella ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen. Tarkistathan myös roskapostikansiosi.