Non-stop
Course name Potato Knowhow
Course date 01.01.2023 - 31.08.2024
Institution Oulu University of Applied Sciences
Course language Finnish
Credits 5 ECTS credit

Field Nature and Environment HUB
Teacher Titta Järveläinen
Email
Available for open UAS Chargeable
Level Bachelor

Queries related to enrolment practices
Enrolment period 21.11.2022 - 01.07.2024
Implementation plan
Enrol
OPEN UAS Enrolment
Course enrolment info

Potato Knowhow

01.01.2023 - 31.08.2024

Course description

Tavoitteet:

Opiskelija tunnistaa laadukkaan perunan tuotannon edellytykset ja arvioi peruna-alaa. Opiskelija käyttää aktiivisesti peruna-alan ajankohtaisia tiedonlähteitä ja verkostoituu alan toimijoiden kanssa.

Sisältö:

Perunantuotannon mahdollisuudet ja kannattavuus Perunatilan viljelykierto Perunalajikkeet ja siemenperunan valinta Perunan lannoitus Perunan yleisimmät kasvintuhoojat ja laatuvirheet sekä niiden torjunta Perunan viljelytekniikka Peruna-alan trendit ja tulevaisuus.

Prerequisites

Tämä opintojakso on tarkoitettu opiskelijoille, joilla on kasvinviljelyn ja maaperäopin perustiedot. Perustietojen testaamista varten Moodlessa on alkutesti, joka tulee suorittaa ennen kuin pääsee jatkamaan opintojakson suorittamista.

Suositeltavaa on hankkia itselleen yhteistyötila, jonka viljelymenetelmiin tutustuu opintojakson aikana.

Assessment criteria

Opiskelija saavuttaa osaamistavoitteet tehtävien avulla. Kaikki tehtävät tulee suorittaa hyväksytysti ja opintojakson kokonaisuus arvioidaan asteikolla 1-5 / täydennettävä.

 

Course way of working and time table

Opintojakso suoritetaan itsenäisesti verkko-opintoina Moodle -oppimisympäristössä (nonstop). Opintojaksolla osaaminen hankitaan ja osoitetaan tehtävien avulla. Tehtävät toteutetaan annetun ja itse hankitun materiaalin avulla. Tarkemmat tiedot löytyvät Moodlessa olevista tehtävistä.

Course additional info

Onnistuneen ilmoittautumisen jälkeen saat vahvistusviestin, josta löydät lisätietoja sekä ohjeet opintojakson moodle-alustalle liittymiseen. Mikäli et saa vahvistusviestiä, tarkistathan myös roskapostikansion ja ota tarvittaessa yhteys osoitteeseen campusonline@oulu.fi.

Course enrolment info

Opintojakso on maksuton läsnäoleville tutkinto-opiskelijoille, avoimen amk:n polkuopiskelijoille sekä ammatillisten opettajakorkeakoulujen opiskelijoille ja vaihto-opiskelijoille. Linkki lomakkeelle löytyy tämän sivun yläosasta (“Ilmoittaudu”). Huom. Oamkin omat opiskelijat ilmoittautuvat Peppi-järjestelmän kautta.

Avoimen AMK:n yksittäisiä opintojaksoja suorittaville opiskelijoille opintojakso on maksullinen (15 €/opintopiste). Maksulliselle opintojaksolle ilmoittaudutaan avoimen ammattikorkeakoulun sivujen kautta (linkki “AVOIN AMK ilmoittautuminen” sivun yläosassa.)