Non-stop
Kursnamn Perunaosaaminen
Kursdatum 01.01.2023 - 31.08.2024
Yrkeshögskolan Oulun ammattikorkeakoulu
Kursens språk Finska
Studiepoäng 5 SP

Bransch Naturbruk och miljö HUB
Lärare Titta Järveläinen
Email
För öppna YH studenter Avgiftsbelagd
Nivå YH

Frågor relaterade till registreringspraxis
Anmälningstid 21.11.2022 - 01.07.2024
Kursförverkligande
Anmälning
ÖPPNA YH anmälning
Anmälningsinformation

Perunaosaaminen

01.01.2023 - 31.08.2024

Beskrivning

Tavoitteet:

Opiskelija tunnistaa laadukkaan perunan tuotannon edellytykset ja arvioi peruna-alaa. Opiskelija käyttää aktiivisesti peruna-alan ajankohtaisia tiedonlähteitä ja verkostoituu alan toimijoiden kanssa.

Sisältö:

Perunantuotannon mahdollisuudet ja kannattavuus Perunatilan viljelykierto Perunalajikkeet ja siemenperunan valinta Perunan lannoitus Perunan yleisimmät kasvintuhoojat ja laatuvirheet sekä niiden torjunta Perunan viljelytekniikka Peruna-alan trendit ja tulevaisuus.

Förkunskapskrav

Tämä opintojakso on tarkoitettu opiskelijoille, joilla on kasvinviljelyn ja maaperäopin perustiedot. Perustietojen testaamista varten Moodlessa on alkutesti, joka tulee suorittaa ennen kuin pääsee jatkamaan opintojakson suorittamista.

Suositeltavaa on hankkia itselleen yhteistyötila, jonka viljelymenetelmiin tutustuu opintojakson aikana.

Bedömningskriterier

Opiskelija saavuttaa osaamistavoitteet tehtävien avulla. Kaikki tehtävät tulee suorittaa hyväksytysti ja opintojakson kokonaisuus arvioidaan asteikolla 1-5 / täydennettävä.

 

Arbetsformer och schemaläggning

Opintojakso suoritetaan itsenäisesti verkko-opintoina Moodle -oppimisympäristössä (nonstop). Opintojaksolla osaaminen hankitaan ja osoitetaan tehtävien avulla. Tehtävät toteutetaan annetun ja itse hankitun materiaalin avulla. Tarkemmat tiedot löytyvät Moodlessa olevista tehtävistä.

Mer information

Onnistuneen ilmoittautumisen jälkeen saat vahvistusviestin, josta löydät lisätietoja sekä ohjeet opintojakson moodle-alustalle liittymiseen. Mikäli et saa vahvistusviestiä, tarkistathan myös roskapostikansion ja ota tarvittaessa yhteys osoitteeseen campusonline@oulu.fi.

Anmälningsinformation

Opintojakso on maksuton läsnäoleville tutkinto-opiskelijoille, avoimen amk:n polkuopiskelijoille sekä ammatillisten opettajakorkeakoulujen opiskelijoille ja vaihto-opiskelijoille. Linkki lomakkeelle löytyy tämän sivun yläosasta (”Ilmoittaudu”). Huom. Oamkin omat opiskelijat ilmoittautuvat Peppi-järjestelmän kautta.

Avoimen AMK:n yksittäisiä opintojaksoja suorittaville opiskelijoille opintojakso on maksullinen (15 €/opintopiste). Maksulliselle opintojaksolle ilmoittaudutaan avoimen ammattikorkeakoulun sivujen kautta (linkki ”AVOIN AMK ilmoittautuminen” sivun yläosassa.)