Non-stop | Full
Course name English for Working Life
Course date 15.01.2024 - 31.08.2024
Institution Satakunta University of Applied Sciences
Course language Finnish
Credits 3 ECTS credit

Field 4everyone HUB, Languages and Communication HUB
Teacher Annika Valo
Email
Available for open UAS No
Level Bachelor

Queries related to enrolment practices
Enrolment period 20.11.2023 - 01.06.2024
Implementation plan
Course enrolment info

English for Working Life

15.01.2024 - 31.08.2024

Course description

Tavoitteet

Opiskelijalla on ammattikorkeakoululainsäädännön edellyttämä vieraan kielen suullinen ja kirjallinen taito. Opintojakso antaa valmiuksia toimia vastuullisesti kansainvälistyvän työelämän eri tilanteissa englannin kielellä.

https://kivifoorumi.files.wordpress.com/2015/10/kielten-ja-viestinnc3a4n-opetuksen-kc3a4ytc3a4ntc3b6suositukset-ammattikorkeakouluissa.pdf

Taitotasotavoite B2.

Sisältö

Ammattialan keskeiset käsitteet ja termit, ammattikielen erityispiirteet, tavalliset kirjalliset ja suulliset vuorovaikutustilanteet.

Assessment criteria

1-5.

Course way of working and time table

Opintojakso toteutetaan nonstop-verkko-opintoina, joissa voit itse valita opintojakson aloitusajankohdan sekä suoritustahdin toteutusaikojen mukaisesti.

Course info

Tarvitset usean tehtävän tekemiseen videokameratoimintoa. Kasvosi täytyy näkyä suullisissa palautettavissa tehtävissä. Jokaisen opintojaksolle osallistuvan tulee olla tietoinen siitä, että tällä toteutuksella täytyy pystyä videoimaan tietyt tehtävät, niitä ei voi tehdä muulla tavoin. Huomioithan, että opettaja ei pysty räätälöimään tässäkään kohtaa tehtävää erilaiseksi eri opiskelijoille. Opiskelijan tulee pystyä laittamaan video julkisesti kaikille.

Course additional info

Opintojakson suorittaminen edellyttää SAMK-ID:n rekisteröintiä ja student.samk -sähköpostitilin käyttöönottoa. SAMK-ID:n rekisteröintiohjeet saat opiskelijapalvelusihteeriltä ilmoittautumislomakkeella ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen sitten, kun ilmoittautumisesi on käsitelty.

Course enrolment info

Tälle nonstop-opintojaksolle on rajattu määrä paikkoja. E-lomakkeen ilmoittaudun -osiossa näet, onko opintojaksolle paikkoja jäljellä. Jos paikat ovat täynnä, alasvetovalikossa näkyy opintojakson nimen perässä suluissa varasija + nro (esim. varasija 1).

Ilmoittautumisestasi saat automaattisen vahvistusviestin e-lomakkeella ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen. Tarkistathan myös roskapostikansiosi.

Nonstop-opintojaksojen ilmoittautumisten käsittelyaika on kaksi viikkoa. Joulu- tai kesätauolla (heinäkuu) ilmoittautumisia ei käsitellä. SAMK-ID:n rekisteröintiohjeet saat opiskelijapalvelusihteeriltä ilmoittautumislomakkeella ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen sitten, kun ilmoittautumisesi on käsitelty.