Non-stop | Fullbokad
Kursnamn Työelämän englanti 3 op, nonstop
Kursdatum 15.01.2024 - 31.08.2024
Yrkeshögskolan Satakunnan ammattikorkeakoulu
Kursens språk Finska
Studiepoäng 3 SP

Bransch HUBBEN för alla, Språk och kommunikation HUB
Lärare Annika Valo
Email
För öppna YH studenter Nej
Nivå YH

Frågor relaterade till registreringspraxis
Anmälningstid 20.11.2023 - 01.06.2024
Kursförverkligande
Anmälningsinformation

Työelämän englanti 3 op, nonstop

15.01.2024 - 31.08.2024

Beskrivning

Tavoitteet

Opiskelijalla on ammattikorkeakoululainsäädännön edellyttämä vieraan kielen suullinen ja kirjallinen taito. Opintojakso antaa valmiuksia toimia vastuullisesti kansainvälistyvän työelämän eri tilanteissa englannin kielellä.

https://kivifoorumi.files.wordpress.com/2015/10/kielten-ja-viestinnc3a4n-opetuksen-kc3a4ytc3a4ntc3b6suositukset-ammattikorkeakouluissa.pdf

Taitotasotavoite B2.

Sisältö

Ammattialan keskeiset käsitteet ja termit, ammattikielen erityispiirteet, tavalliset kirjalliset ja suulliset vuorovaikutustilanteet.

Bedömningskriterier

1-5.

Arbetsformer och schemaläggning

Opintojakso toteutetaan nonstop-verkko-opintoina, joissa voit itse valita opintojakson aloitusajankohdan sekä suoritustahdin toteutusaikojen mukaisesti.

Info

Tarvitset usean tehtävän tekemiseen videokameratoimintoa. Kasvosi täytyy näkyä suullisissa palautettavissa tehtävissä. Jokaisen opintojaksolle osallistuvan tulee olla tietoinen siitä, että tällä toteutuksella täytyy pystyä videoimaan tietyt tehtävät, niitä ei voi tehdä muulla tavoin. Huomioithan, että opettaja ei pysty räätälöimään tässäkään kohtaa tehtävää erilaiseksi eri opiskelijoille. Opiskelijan tulee pystyä laittamaan video julkisesti kaikille.

Mer information

Opintojakson suorittaminen edellyttää SAMK-ID:n rekisteröintiä ja student.samk -sähköpostitilin käyttöönottoa. SAMK-ID:n rekisteröintiohjeet saat opiskelijapalvelusihteeriltä ilmoittautumislomakkeella ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen sitten, kun ilmoittautumisesi on käsitelty.

Anmälningsinformation

Tälle nonstop-opintojaksolle on rajattu määrä paikkoja. E-lomakkeen ilmoittaudun -osiossa näet, onko opintojaksolle paikkoja jäljellä. Jos paikat ovat täynnä, alasvetovalikossa näkyy opintojakson nimen perässä suluissa varasija + nro (esim. varasija 1).

Ilmoittautumisestasi saat automaattisen vahvistusviestin e-lomakkeella ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen. Tarkistathan myös roskapostikansiosi.

Nonstop-opintojaksojen ilmoittautumisten käsittelyaika on kaksi viikkoa. Joulu- tai kesätauolla (heinäkuu) ilmoittautumisia ei käsitellä. SAMK-ID:n rekisteröintiohjeet saat opiskelijapalvelusihteeriltä ilmoittautumislomakkeella ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen sitten, kun ilmoittautumisesi on käsitelty.