Syksy
Opintojakson nimi Laadunhallintajärjestelmän toteuttaminen
Opintojakson ajankohta 16.09.2024 - 29.11.2024
Korkeakoulu Lapin ammattikorkeakoulu
Opintojakson kieli Suomi
Opintopisteet 1 OP

Opintojakson ala Tekniikan ja liikenteenala
Opettaja Juhani Angelva
Email
Tarjotaan avoimen opiskelijoille Ei
Taso AMK

Laadunhallintajärjestelmän toteuttaminen

16.09.2024 - 29.11.2024

Opintojakson kuvaus

Tavoitteet:

Opintojakson suoritettuasi osaat laadunhallintajärjestelmän toteuttamisen ISO 9001 standardin mukaisesti ja tunnet muut siihen liittyvät standardit ja periaatteet. Osaat vaatimukset laadunhallintajärjestelmän laatimista ja toteuttamista varten. Ymmärrät yrityksen toiminnan ja toimintajärjestelmän sekä laadun merkityksen yritystoiminnan jatkuvassa parantamisessa (ISO 9000 laadunhallinnan standardisarja).

 

Sisältö:

 

  • Yleistä laadunhallinnan kehittymisestä
  • ISO 9000 standardisarja
  • ISO 9001 standardin yhteys liiketoimintaan
  • Laadunhallinnan periaatteet
  • Laadunhallintajärjestelmän käyttöönotto ja toiminta
  • Laadunhallintajärjestelmän sertifiointi
  • Laadunhallintajärjestelmän ylläpito ja jatkuva parantaminen

 

Arviointikriteerit

Hyväksytty/hylätty

Arviointi tehdään oppimistehtävien perusteella.

Opintojakson työskentelytavat ja aikataulutus

Itsenäisesti suoritettava verkko-opiskelu. MOODLE-oppimisympäristö. 16.9-29.11.2024 Opintojakson suoritus tapahtuu oppimisaineistoon perehtymällä ja monivalintatehtäviin vastaamalla.

Ilmoittautumistiedot

Maksuttomat Campusonline-opinnot on tarkoitettu vain​ ammattikorkeakoulujen tutkinto-opiskelijoille (AMK/YAMK), vaihto-opiskelijoille ja avoimen amk:n polkuopiskelijoille. Ilmoittautumisessa tulee käyttää oman kotikorkeakoulun sähköpostia, jota opiskelija käyttää HAKA-tunnistautumiseen. Tällä varmennetaan voimassa oleva opiskeluoikeus ja opiskelija kirjautuu opinnoille Lapin AMKin Moodleen HAKA-tunnistautumisen kautta. Ilmoittautumisesi hylätään, eikä opinto-oikeutta myönnetä, jos et ole oikeutettu maksuttomiin CampusOnline-opintoihin.

Jos ilmoittautumissivu ei avaudu, päivitä sivu. Ilmoittautumisestasi saat automaattisen vahvistusviestin ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen.  Tarkistathan myös roskapostikansiosi. Ilmoittautumisen peruminen tapahtuu vahvistusviestissä olevan peruutuslinkin kautta.

Lapin AMKin tutkinto-opiskelijat ja Lapin AMKin avoimen polkuopiskelijat ilmoittautuvat Lapin AMKin tarjoamiin Campusonline-opintoihin oman Peppi- järjestelmän kautta.​

Lisätietoja: campusonline@lapinamk.fi