Miksi CampusOnline on varteenotettava vaihtoehto muiden opintotarjoajien seassa?

CampusOnlinessa opiskelu on mielestäni erittäin helppoa ja nykyaikaista. Kurssitarjontaa on helppo selata ja ne ovat selkeästi esillä. Kurssia klikkaamalla pääsee helposti lukemaan lisätietoa siitä, mitä kurssi sisältää ja sopiiko se mahdollisesti omiin opintoihin. Myös kurssin tarjoavan korkeakoulun ja kurssin vetäjän yhteystiedot löytyvät helposti. Tämä on erittäin hyvä juttu, koska jos jokin asia jää mietityttämään, on helppoa kysyä asiaa suoraan sellaiselta henkilöltä, joka tietää kurssista. 

Voin todeta, että ilman CampusOnlinea omat opintoni eivät olisi edenneet näin nopeasti. Kun kurssit olivat sellaisia, että saa itse valita mitä opiskelee, tuntuu opiskelu mielestäni helpommalta ja voisi sanoa, että se sujuu melkein kuin itsestään. Vaikka minullakin oli välillä hyvin monta kurssia samanaikaisesti, ei se tuntunut raskaalta, kun olin itse saanut valita juuri ne opinnot, jotka koin mieluisiksi ja hyödyntävän minua uudella urallani. 

Kenelle suosittelisin CampusOnlinea? 

Jos minun pitäisi suositella CampusOnlinea jollekin, suosittelisin sitä sellaisille opiskelijoille, joille itsenäinen opiskelu on helppoa ja mieluisaa. Opiskelija on kuitenkin itse vastuussa opistojen edistymisestä, etäopinnoissa kukaan ei tule kyselemään perään ja hoputtamaan eteenpäin. Opiskelijan tulee olla myös sen verran rohkea, että osaa pyytää apua ajoissa, eikä jäädä itsekseen mahdollisten esteiden kanssa, joita kursseja käydessä voi tulla eteen. 

Yhdenkään opiskelijan ei tulisi pelätä tai jännittää etänä käytäviä kursseja. Niiden avulla voi helposti kartuttaa omaa osaamistaan ja saa luottamusta siihen, että opiskelija pystyy suoriutumaan tehtävistä itsenäisesti. Rohkeasti kokeilemaan ja osallistumaan vain kursseille! 

Kuvassa hoidan opiskeluvelvoitteita Paissa, Pohjois-Thaimaassa.

Opiskelijalähettiläs Marjo Telkkälä opiskelee viimeistä vuotta liiketaloutta Laurea-ammattikorkeakoulussa. Hän on kokenut verkko-opiskelija, ja jakaakin nyt blogikirjoituksissaan omia kokemuksia verkko-opiskelusta ja ennen kaikkea CampusOnlinesta.