Non-stop
Kursnamn Avaimet elämäntapamuutokseen osa 4: Pysyvän muutoksen toteuttaminen,
Kursdatum 08.01.2024 - 17.02.2025
Yrkeshögskolan Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu
Kursens språk Finska
Studiepoäng 5 SP

Bransch Hälsa och välmående HUB
Lärare Xamk lehtori
Email
För öppna YH studenter Avgiftsfri
Nivå YH

Frågor relaterade till registreringspraxis
Anmälningstid 06.11.2023 - 15.12.2024
Kursförverkligande
Anmälning
ÖPPNA YH anmälning

Avaimet elämäntapamuutokseen osa 4: Pysyvän muutoksen toteuttaminen,

08.01.2024 - 17.02.2025

Beskrivning

Tavoitteet:

Pysyvän elämäntapamuutoksen toteuttamisen ja/tai valmentamisen perusteiden opiskelu sekä ymmärtäminen.

Sisältö: Teemat: Todellisen pysyvän muutoksen toteuttamiseen ei riitä pelkästään tieto vaan se tieto pitää pystyä soveltamaan ihmisen yksilölliseen arkeen. Lisäksi pitää varmistaa, että näitä toimenpiteitä pystytään toteuttamaan pitkällä aikavälillä, mielellään loppuelämän. Tämä vaatii muutoksen rakenteen tuntemusta sekä sitä, kuinka sitä voidaan tukea.

Bedömningskriterier

Loppukokeen kokeileminen on pakollista, mutta vaikka sitä ei läpäise, voi kurssista saada 4op sekä HYV. merkinnän jos on katsonut vähintään 90% materiaaleista tehtävineen. Numeerinen arvostelu alkaa kun on katsonut vähintään 90% materiaaleista tehtävineen sekä saa loppukokeesta vähintään 60% pisteistä oikein.

Arbetsformer och schemaläggning

Opiskelumateriaalit koostuvat videoluennoista, näiden luentojen PDF-materiaaleista, luentojen ladattavista audiotiedoista sekä kurssin aihealueeseen liittyvistä tehtävistä.

Kurssin materiaalit ilmestyvät muutamassa erässä opiskeluajan puitteissa, mutta muuten opiskelija pystyy täysin määrittelemään opiskeluvauhdin. Kurssiin kuuluu yksi vapaaehtoinen välitentti sekä kurssin lopputentti. Lopputentti suoritetaan verkkokokeena, siinä ei ole aikarajaa ja kokeilukertoja on yksi.

Info

Ensimmäinen aloitus 8.1.2024. Tämän jälkeen opiskelija pääsee aloittamaan opinnot noin yhden (1) viikon sisällä opinnoille ilmoittautumisen jälkeen. Opintojakson suoritusaika on kaksi (2) kuukautta.

Viimeinen nonstop-aloitus kesällä on 25.6. ja siihen on ilmoittauduttava viimeistään 23.6.2024. Kesällä opiskelijat pääsevät ilmoittautumaan opinnoille, mutta kesäajan poikkeuksien vuoksi opinnot alkavat 13.8.2024. Viimeinen ilmoittautumispäivä on 15.12.2024.