Kevät
Opintojakson nimi Joustavat digitaaliset asiointipalvelut MOOC
Opintojakson ajankohta 18.03.2024 - 09.06.2024
Korkeakoulu Oulun ammattikorkeakoulu
Opintojakson kieli Suomi
Opintopisteet 2 OP

Opintojakson ala Sosiaali-, terveys- ja liikunta-ala
Opettaja Maisa Alajuuma
Email
Tarjotaan avoimen opiskelijoille Maksullinen
Taso AMK

Ilmoittautumiskäytäntöihin liittyvät kyselyt
Ilmoittautumisaika 25.03.2024 - 05.05.2024
Ilmoittaudu
AVOIN AMK ilmoittautuminen
Ilmoittautumistiedot

Joustavat digitaaliset asiointipalvelut MOOC

18.03.2024 - 09.06.2024

Opintojakson kuvaus

Tavoitteet:

Tämän osion opiskeltuasi osaat: Määritellä, mitä ovat digitaaliset asiointipalvelut ja niiden saavutettavuus sekä hyödynnettävyys sosiaali- ja terveydenhuollossa. Hyödyntää ja edistää digitaalisia asiointopalveluita osana sosiaali- ja terveydenhuollon palveluvalikoimaa.

Sisältö:

Digitaaliset asiointipalvelut ja niiden saavutettavuus sekä käyttö ja käytön esteet. Digitaalisten asiointipalveluiden hyödynnettävyyden ja käytettävyyden arviointi.

Arviointikriteerit

Arviointiasteikko: Hyväksytty-Hylätty.

Opintojakson työskentelytavat ja aikataulutus

MOOC opintokokonaisuus, joka suoritetaan itseopiskeluna verkko-oppimisympäristössä ajasta ja paikasta riippumatta. Toteutusaika: 18.03.2024 – 09.06.2024.

Opintojaksolle ilmoittautuneet saavat opintojakson aloitusohjeet ilmoittautumisen vahvistusviestissä.

Ilmoittautumistiedot

Opintojakso on maksuton läsnäoleville tutkinto-opiskelijoille, avoimen amk:n polkuopiskelijoille sekä ammatillisten opettajakorkeakoulujen opiskelijoille ja vaihto-opiskelijoille. Linkki lomakkeelle löytyy tämän sivun yläosasta (”Ilmoittaudu”). Ilmoittautumisessa on käytettävä oman ammattikorkeakoulun sähköpostiosoitetta. Onnistuneen ilmoittautumisen jälkeen saat vahvistusviestin, josta löydät lisätietoja. Mikäli et saa vahvistusviestiä, tarkistathan myös roskapostikansion ja ota tarvittaessa yhteys osoitteeseen campusonline@oulu.fi.

Huom. Oamkin omat opiskelijat ilmoittautuvat Peppi-järjestelmän kautta.

Avoimen AMK:n yksittäisiä opintojaksoja suorittaville opiskelijoille opintojakso on maksullinen (15 €/opintopiste). Maksulliselle opintojaksolle ilmoittaudutaan avoimen ammattikorkeakoulun sivujen kautta (linkki ”AVOIN AMK ilmoittautuminen” sivun yläosassa.)