Våren
Kursnamn ICT-valmiudet (nonstop)
Kursdatum 08.01.2024 - 31.07.2024
Yrkeshögskolan Jyväskylän ammattikorkeakoulu
Kursens språk Finska
Studiepoäng 3 SP

Bransch HUBBEN för alla
Lärare Tuukka Kivioja
Email
För öppna YH studenter Avgiftsbelagd
Nivå YH

Frågor relaterade till registreringspraxis
Anmälningstid 20.11.2023 - 09.06.2024
Kursförverkligande
Anmälning
ÖPPNA YH anmälning
Anmälningsinformation

ICT-valmiudet (nonstop)

08.01.2024 - 31.07.2024

Beskrivning

Kun olet suorittanut tämän opintojakson, osaat hyödyntää tieto- ja viestintätekniikkaa opiskelussasi. Sinulla on perustiedot tekijänoikeuksista, tietoturvasta, tietosuojasta sekä niiden vaikutuksesta opiskeluusi ja työelämään. Osaat käyttää monipuolisesti tekstinkäsittelyn, esitysgrafiikan ja taulukkolaskennan toimisto-ohjelmia. Osaat osallistua ja luoda verkkokokouksen sekä käyttää ryhmätyövälineitä.

Sisältö:

  • Tietotekniikan perusteet -osioissa opiskelet tietotekniikan peruskäsitteistön ja tietokoneen laitteiston. Perehdyt myös tekijänoikeuksiin, ergonomiaan ja ICT-alan ympäristövaikutuksiin sekä Teamsiin viestintä- ja ryhmätyövälineenä.
  • Tekstinkäsittely-osioissa opiskelet Microsoft Word -tekstinkäsittelyohjelman perustoiminnot sekä tarvittavat taidot pitkien, moniosaisten asiakirjojen (esim. Jamkin raportit) käsittelyyn ja opettelet laatimaan asiakirjastandardin mukaisen asiakirjan.
  • Taulukkolaskenta-osioissa opiskelet Microsoft Excel -taulukkolaskentaohjelman perustoiminnot, yleisimmät funktiot sekä kaavioiden tekemisen ja niiden soveltamisen erilaisissa tilanteissa.
  • Esitysgrafiikka-osiossa opiskelet Microsoft PowerPoint -ohjelman perustoiminnot sekä tarvittavat taidot monipuolisen ja selkeän esityksen laatimiseksi. Opiskelet myös esityksen hallinnan ja muokkaamisen perustyylin avulla.
  • Opintojaksoon voi sisältyä myös muita yhdessä sovittavia, osaamisen kannalta hyödyllisiä tietotekniikan aihepiirejä.

Förkunskapskrav

Bedömningskriterier

Hyväksytty / Hylätty

Anmälningsinformation

Opintojaksolle voi ilmoittautua nonstop-periaatteella. Opintojakson voit suorittaa ajalla 8.1.-31.7.2024. Ilmoittautuminen päättyy 9.6.2024. Huomaathan, että ilmoittautumisia ei käsitellä viikon 9 aikana.

Nonstop-opintojaksojen ilmoittautumiset käsitellään noin viikon sisällä ilmoittautumisen saapumisesta, n. viikosta 1/24 alkaen.