Sommaren
Kursnamn Java-ohjelmointi
Kursdatum 03.05.2023 - 16.08.2023
Yrkeshögskolan Centria-ammattikorkeakoulu
Kursens språk Finska
Studiepoäng 4 SP

Bransch Teknologi HUB
Lärare Centria-ammattikorkeakoulu / Averko tutoropettaja
Email
För öppna YH studenter Avgiftsbelagd
Nivå YH

Frågor relaterade till registreringspraxis
Anmälningstid 13.03.2023 - 07.04.2023
Anmälning
ÖPPNA YH anmälning

Java-ohjelmointi

03.05.2023 - 16.08.2023

Beskrivning

Opintojaksolla opiskelija oppii Java-ohjelmointikielen ja Java-ympäristöön kuuluvien luokkakirjastojen käytön. Opiskelija oppii tekemään konkreettisia sovelluksia Java-ympäristössä.

Opintojakso suoritetaan syventymällä ositettuun oppimateriaaliin ja tutustumalla esimerkkeihin. Kunkin osion jälkeen on harjoituksia, joista osa palautetaan tutorille. Jakson aikana keskustellaan tutorin ja muiden opiskelijoiden kanssa mahdollisista pulmakysymyksistä.

Suoritettavat tehtävät ovat pääosion ohjelmointiharjoituksia. Oppilaan tulee palauttaa tehtävät, jotka on sovittu palautettaviksi aikataulun mukaan. Opiskelija saa opintojakson alettua käyttäjätunnuksen ja salasanan, joiden avulla hän pääsee Itslearning-oppimisympäristöön.

Förkunskapskrav

Opintojakso on ohjelmoinnin peruskurssi ja se soveltuu itsenäiseen opiskeluun tai lähiopetuksen tukimateriaaliksi. Tehtävien tekeminen ei edellytä aikaisempaa ohjelmointikokemusta, mutta ohjelmoinnin perusteiden hallinasta on apua tehtävien tekemisessä.

Bedömningskriterier

Arviointiasteikko: 0-5

Arbetsformer och schemaläggning

Opiskeluun tarvittavat ohjelmat on valittu siten, että ne ovat kaikkien saatavilla ilmais- tai kokeiluversioina. Ohjelmat on ladattavissa valmistajien kotisivulta tai yleisistä ohjelmakirjastoista.

Opiskelu tapahtuu itslearning-oppimisympäristössä, joka on Centrian käyttämä digitaalinen oppimisympäristö. Opiskelija tarvitsee tietokoneen ja toimivan verkkoyhteyden.

Info

Opintojakso toteutuu 100 % verkko-opintoina.

Oppimateriaali löytyy opintojakson itslearning-työtilasta.

4 opintopistettä vastaa 108 tuntia opiskelijan työtä.