Sommaren
Kursnamn Luonnon virkistyskäyttö 5 op
Kursdatum 07.05.2024 - 19.08.2024
Yrkeshögskolan Satakunnan ammattikorkeakoulu
Kursens språk Finska
Studiepoäng 5 SP

Bransch HUBBEN för alla
Lärare Maaria Berg
Email
För öppna YH studenter Nej
Nivå YH

Frågor relaterade till registreringspraxis
Anmälningstid 19.03.2024 - 22.04.2024
Kursförverkligande
Anmälning
Anmälningsinformation

Luonnon virkistyskäyttö 5 op

07.05.2024 - 19.08.2024

Beskrivning

Tavoitteet

Pohjoisen luonnon erityispiirteiden kestävä hyödyntäminen luontokohteiden kehittämisessä sekä luontoaktiviteettien ja -elämysten tuottamisessa. Luonnon mahdollisuuksien monipuolinen hyödyntäminen virkistys- ja matkailutoiminnassa. Luonnonsuojelun merkityksen ymmärtäminen osana luonnon virkistyskäyttöä ja luontomatkailua.

A Perusosaaminen.

Sisältö

Luontokohde; luontoaktiviteetit; luontoelämys; voimaannuttava luonto; pohjoisen luonnon erityispiirteet; luontomatkailu; luonnon suojelu ja kestävä käyttö.

 

Bedömningskriterier

Arviointiasteikko 1-5.

Arbetsformer och schemaläggning

Verkossa Hill-yhteyden avulla, luentonauhoitteet Moodlen opintojaksoalustalla

Online-aloituskerta Tiistaina 7.5. klo 15.00-16.30/17.00 opettajan verkkohuoneessa.

Mer information

Opintojakson suorittaminen edellyttää SAMK-ID:n rekisteröintiä ja student.samk -sähköpostitilin käyttöönottoa. SAMK-ID:n rekisteröintiohjeet saat opiskelijapalvelusihteeriltä ilmoittautumislomakkeella ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen sitten, kun ilmoittautumisesi on käsitelty.

Anmälningsinformation

Tälle opintojaksolle on rajattu määrä paikkoja. E-lomakkeen ilmoittaudun -osiossa näet, onko opintojaksolle paikkoja jäljellä. Jos paikat ovat täynnä, alasvetovalikossa näkyy opintojakson nimen perässä suluissa varasija + nro (esim. varasija 1).

SAMK-ID:n rekisteröintiohjeet saat opiskelijapalvelusihteeriltä ilmoittautumislomakkeella ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen sitten kun ilmoittautumisesi on käsitelty. Ilmoittautumisestasi saat automaattisen vahvistusviestin e-lomakkeella ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen. Tarkistathan myös roskapostikansiosi.