Våren
Kursnamn Microsoft 365 -pilvipalvelu: Sway, Forms, WhiteBoard, ToDo ja Bookings
Kursdatum 30.01.2024 - 15.05.2024
Yrkeshögskolan Karelia ammattikorkeakoulu
Kursens språk Finska
Studiepoäng 2 SP

Bransch HUBBEN för alla
Lärare Juha-Pekka Leppänen
Email
För öppna YH studenter Avgiftsbelagd
Nivå YH

Frågor relaterade till registreringspraxis
Anmälningstid 20.11.2023 - 21.04.2024
Kursförverkligande
Anmälning
ÖPPNA YH anmälning
Anmälningsinformation

Microsoft 365 -pilvipalvelu: Sway, Forms, WhiteBoard, ToDo ja Bookings

30.01.2024 - 15.05.2024

Beskrivning

Osaamistavoitteet

Saat osaamista Microsoft 365-pilvipalvelun viiden eri ohjelman (Sway, Forms, Whiteboard, Todo ja Bookings) käyttöön sekä niiden hyödyntämiseen työssä, vapaa-ajalla tai vaikka yhdistystoiminnassa.

Sisältö

Opintojakso keskittyy Microsoft 365-pilvipalvelun viiteen eri ohjelmaan, kuinka niitä voi hyödyntää työssään, omassa käytössään, perheen kesken tai vaikka yhdistyksen käytössä.

  • SWAY – Ohjelmalla voi tehdä yhden internetsivun, jolla voi näyttävästi esitellä tekstiä ja kuvia, sekä sivulle voi myös upottaa videoita, joitain sosiaalisen median julkaisuja sekä toimisto-ohjelmien dokumentteja sekä PDF-dokumentteja. Itse internetsivu voi myös toimia omana kotisivuna. Sivun voi julkaista julkiseksi tai sivun voi jakaa vain omalle ryhmälle.
  • FORMS – Ohjelmalla voi tehdä kyselylomakkeita tai tietovisoja ja sen lopputuloksen voi jakaa sähköpostina. Ohjelmalla voi tehdä hyvin ammattimaisen näköisiä sekä monipuolisia kyselylomakkeita ja se ohjelma antaa kyselyiden tuloksista tiedot kaavioina.
  • WHITEBOARD – Yksinkertainen piirustusohjelma, joka on hyvä etenkin ryhmätyössä, kun ryhmän kesken suunnitellaan tai ideoidaan. Ohjelmaa voi käyttää yhtä aikaa muiden ryhmän jäsenten kanssa, joten se on sopii hyvin etätyöskentelyyn esimerkiksi samanaikaisen Teams-neuvottelun yhteydessä.
  • TODO – Tarkoitettu tehtävälistojen tekemiseen, mutta ohjelma on parhaimmillaan ryhmäkäytössä sekä mobiilisovelluksena. Voi hyödyntää helposti niin yrityksessä kuin perheen jäsenten kesken.
  • BOOKINGS – Ohjelmalla voi tehdä varaussivun internettiin. Voi hyödyntää helposti niin yrityksessä kuin vaikkapa yhdistyksen käytössä.

Förkunskapskrav

Opintojakso on tarkoitettu vasta-alkajille, joilla on jo vähän kokemusta Microsoftin pilvipalvelusta tai vastaavista pilvipalveluista. Opintojakson suorittamisessa auttaa, jos olet suorittanut edeltävänä opintona Microsoft 365 -pilvipalvelun perusteet, 1 op -opintojakson tai sinulla on vastaavat tiedot.

Opiskelija tarvitsee tietokoneen ja internetyhteyden sekä perustaidot tietokoneen käyttämiseen.

Bedömningskriterier

Arviointiasteikko

Hyväksytty/Hylätty

Arbetsformer och schemaläggning

Opinnot toteutetaan kokonaan verkko-opintoina, jotka opiskelija voi suorittaa itsenäisesti oman aikataulunsa mukaan.

Info

  • Opintojakson opiskelumateriaali on pääasiassa opetusvideoina
  • Opintojakson ajan opiskelijat käyttävät Microsoft 365-ohjelmia

Anmälningsinformation

Käytä ilmoittautumistiedoissasi ammattikorkeakoulusi sähköpostiosoitetta.

Opintojaksolle ei voi ilmoittautua ilmoittautumisajan päätyttyä.