Non-stop
Kursnamn Väkivaltatyö ja väkivallan puheeksiottaminen
Kursdatum 16.01.2024 - 31.07.2024
Yrkeshögskolan Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu
Kursens språk Finska
Studiepoäng 5 SP

Bransch Hälsa och välmående HUB
Lärare Xamk lehtori
Email
För öppna YH studenter Avgiftsfri
Nivå YH

Frågor relaterade till registreringspraxis
Anmälningstid 07.11.2023 - 26.05.2024
Kursförverkligande
Anmälning
ÖPPNA YH anmälning

Väkivaltatyö ja väkivallan puheeksiottaminen

16.01.2024 - 31.07.2024

Beskrivning

Tavoitteet:

Pohdit suhtautumistasi lähisuhdeväkivaltaan ja sen ilmenemiseen. Tiedät väkivallan ilmenemismuodot ja selitysmallit. Osaat ottaa puheeksi väkivallan ja ohjata asiakasta/perhettä hakemaan apua/ neuvoa/ ohjausta väkivaltatilanteisiin liittyen. Tiedät moniammatillisen auttajaverkoston osana auttamisprosessia. Pohdit omia voimavarojasi väkivaltatyön ammattilaisena.

Sisältö: Miten suhtaudut väkivaltaan? Mitkä ovat väkivallan ilmenemismuodot ja selitysmallit? Miten otat väkivallan puheeksi tekijän, kokijan ja näkijän kanssa? Miten ohjaat asiakasta/perhettä hakemaan apua? Miten moniammatillinen auttajaverkosto toimii? Miten huolehdit omasta jaksamisestasi väkivaltatyön ammattilaisena?

Arbetsformer och schemaläggning

Opintojakso toteutetaan kokonaan verkossa itsenäisesti. Opintojaksolla on aikaan sitomattomia tehtäviä, verkkokeskusteluja, podcasteja, videoita ja tietotestejä.

Info

Ensimmäinen nonstop-aloitus on 16.1.2024. Tämän jälkeen opiskelija pääsee aloittamaan opinnot noin yhden (1) viikon sisällä opinnoille ilmoittautumisen jälkeen. Opintojakson suoritusaika on kolme (3) kuukautta. Viimeinen ilmoittautumispäivä on 26.5.2024.