Non-stop
Kursnamn Geometria 4 op, nonstop
Kursdatum 15.01.2024 - 31.07.2024
Yrkeshögskolan Satakunnan ammattikorkeakoulu
Kursens språk Finska
Studiepoäng 4 SP

Bransch Teknologi HUB
Lärare Yrjö Auramo
Email
För öppna YH studenter Nej
Nivå YH

Frågor relaterade till registreringspraxis
Anmälningstid 20.11.2023 - 01.06.2024
Kursförverkligande
Anmälning
Anmälningsinformation

Geometria 4 op, nonstop

15.01.2024 - 31.07.2024

Beskrivning

Tavoitteet

Opiskelija ymmärtää taso- ja avaruusgeometrian, vektoreiden, trigonometristen funktioiden sekä kompleksilukujen tärkeimmät säännöt ja ominaisuudet sekä käyttää niitä erilaisissa ongelmissa ja tehtävissä.

Sisältö

Taso- ja avaruusgeometria, vektorilaskenta (ml. pistetulo ja ristitulo), trigonometriset lausekkeet, -yhtälöt ja -käyrät ja trigonometrinen ympyrä sekä kompleksitaso, kompleksiluvun eri esitysmuodot ja kompleksilukujen laskutoimitukset.

Bedömningskriterier

1-5.

Arbetsformer och schemaläggning

Nonstop –toteutus, joten opintojakson voi suorittaa vapaasti opintojaksolle varattuna toteutusaikana 15.1.2024 – 31.7.2024. Opetus tapahtuu kokonaan verkossa Moodle ympäristössä, mistä löytyy kaikki tarvittava oppimateriaali.

Oppimateriaali koostuu kirjallisesta materiaalista, harjoitustehtävistä ja opetusvideoista.

Aihepiiri on jaettu viiteen erilliseen osakokonaisuuteen, jotka tentitään järjestykessä.

Kun ensimmäisen aihepiirin tentti on tehty, pääsee etenemään seuraavaan aihepiiriin.

Opintojakson lopussa on vapaaehtoinen lopputentti, jolla voi korottaa aihepiirien tenttien arvosanojen keskiarvon mukaisesti laskettua arvosanaa.

Opintojaksolla käytetään oppimisanalytiikkaa.

Mer information

Opintojakson suorittaminen edellyttää SAMK-ID:n rekisteröintiä ja student.samk -sähköpostitilin käyttöönottoa. SAMK-ID:n rekisteröintiohjeet saat opiskelijapalvelusihteeriltä ilmoittautumislomakkeella ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen sitten, kun ilmoittautumisesi on käsitelty.

Anmälningsinformation

Tälle nonstop-opintojaksolle pääsee kaikki ilmoittautuneet mukaan. Nonstop-opintojaksojen ilmoittautumisten käsittelyaika on kaksi viikkoa. Joulu- tai kesätauolla (heinäkuu) ilmoittautumisia ei käsitellä. SAMK-ID:n rekisteröintiohjeet saat opiskelijapalvelusihteeriltä ilmoittautumislomakkeella ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen sitten, kun ilmoittautumisesi on käsitelty.

Ilmoittautumisestasi saat automaattisen vahvistusviestin e-lomakkeella ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen. Tarkistathan myös roskapostikansiosi.