Non-stop
Kursnamn Vastuullisuus liiketoiminnassa 4 op, nonstop
Kursdatum 01.05.2024 - 31.12.2024
Yrkeshögskolan Satakunnan ammattikorkeakoulu
Kursens språk Finska
Studiepoäng 4 SP

Bransch Business HUB
Lärare Pia Marjanen, Timo Salomaa
Email
För öppna YH studenter Nej
Nivå YH

Frågor relaterade till registreringspraxis
Anmälningstid 11.03.2024 - 01.12.2024
Kursförverkligande
Anmälning
Anmälningsinformation

Vastuullisuus liiketoiminnassa 4 op, nonstop

01.05.2024 - 31.12.2024

Beskrivning

Tavoitteet

Opiskelija ymmärtää vastuullisuuden eri kategoriat ja osaa määritellä, mitkä kategoriat ovat yrityksen toiminnan kannalta keskeisiä. Opiskelija osaa vastuullisen viestinnän periaatteet. Hän tunnistaa teknologiaan, ihmisiin ja kansainväliseen sääntelyyn liittyviä eettisiä kysymyksiä. B Edistynyt osaaminen.

Sisältö

Vastuullisuus yrityksen ja asiakkaan näkökulmasta; ESG (environment, social and governance) vastuullisuuskriteerit, (ilmaston/ympäristön, sosiaaliseen vastuuseen liittyvien tekijöiden sekä hyvän hallintotavan huomioiminen liiketoiminnassa), yrityksen kestävyysraportointi, CSRD (Corporate Sustainability Reporting Directive), moninaisuus, tasa-arvo, mukaan ottaminen ja huomiointi, yrityksen vastuullisuusresilienssi, vastuullinen kuluttaminen, kestävä elämäntapa.

Bedömningskriterier

Arviointiasteikko 1-5.

Arbetsformer och schemaläggning

Opintojakso on 100% verkossa toteutettava nonstop-toteutus.

Opintojakson Moodle-alustalle on koottu itsenäistä opiskelua tukevia video- ja oppikirja-aineistoja, harjoituksia sekä muuta materiaalia. Opiskelija etenee alustalla itsenäisesti tutustuen materiaaliin ja tehden tehtäviä.

Info

MS-Office

Moodle-oppimisalusta.

Mer information

Opintojakson suorittaminen edellyttää SAMK-ID:n rekisteröintiä ja student.samk -sähköpostitilin käyttöönottoa. SAMK-ID:n rekisteröintiohjeet saat opiskelijapalvelusihteeriltä ilmoittautumislomakkeella ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen sitten, kun ilmoittautumisesi on käsitelty.

Anmälningsinformation

Tälle nonstop-opintojaksolle pääsee kaikki ilmoittautuneet mukaan. Nonstop-opintojaksojen ilmoittautumisten käsittelyaika on kaksi viikkoa. Joulu- tai kesätauolla (heinäkuu) ilmoittautumisia ei käsitellä. SAMK-ID:n rekisteröintiohjeet saat opiskelijapalvelusihteeriltä ilmoittautumislomakkeella ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen sitten, kun ilmoittautumisesi on käsitelty.

Ilmoittautumisestasi saat automaattisen vahvistusviestin e-lomakkeella ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen. Tarkistathan myös roskapostikansiosi.