Sommaren
Kursnamn Ruotsin kielen valmentavat opinnot
Kursdatum 01.06.2024 - 31.07.2024
Yrkeshögskolan Humanistinen ammattikorkeakoulu
Kursens språk Finska
Studiepoäng 3 SP

Bransch HUBBEN för alla, Språk och kommunikation HUB
Lärare Kirsi MacKenzie
Email
För öppna YH studenter Avgiftsbelagd
Nivå YH

Frågor relaterade till registreringspraxis
Anmälningstid 15.03.2024 - 15.04.2024
Anmälning
Anmälningsinformation

Ruotsin kielen valmentavat opinnot

01.06.2024 - 31.07.2024

Beskrivning

Ruotsin kielen valmentavat opinnot -opintojaksolla (linkki Humakin verkkokauppaan) opiskellaan kielen perussanastoa ja -rakenteita sekä sovelletaan kielitaitoa vapaa-ajan ja työelämän tilanteisiin liittyvissä suullisissa ja kirjallisissa harjoituksissa (esim. sähköpostit, tervehtiminen ja itsensä esittely, puhelinkeskustelut, tarkennuksen pyytäminen). Lisäksi tutustutaan oman alan kirjalliseen ja suulliseen viestintään.

Opintojakson suoritettuaan opiskelija pystyy kommunikoimaan sekä suullisesti että kirjallisesti arkielämän tilanteissa ruotsin perusrakenteet halliten. Opintojen aikana opiskelija vahvistaa ruotsin kielen kirjallista ja suullista taitoaan suoriutuakseen muista tutkintoon kuuluvista ruotsin opinnoista.

Opintojaksolla sisältöön kuuluu kielen perussanasto ja -rakenteet sekä kielitaidon soveltaminen vapaa-ajan ja työelämän tilanteisiin liittyvissä suullisissa ja kirjallisissa harjoituksissa.

Kohderyhmä

Opintojakso sopii yhteisöpedagogeiksi/kulttuurituottajiksi/tulkeiksi opiskeleville sekä kaikille, jotka ovat kiinnostuneet parantamaan kohdekielen taitoaan.

Tavoitteet

Opiskelija:

  • pystyy ymmärrettävästi kommunikoimaan sekä suullisesti että kirjallisesti arkielämän tilanteissa ruotsin perusrakenteet halliten
  • vahvistaa ruotsin kielen kirjallista ja suullista taitoaan suoriutuakseen muista korkeakoulututkintoon kuuluvista ruotsin opinnoista.

Förkunskapskrav

Ennakkovaatimuksena on kielen perusteiden hallitseminen niin, että tehtävien itsenäinen suorittaminen on mahdollista. Ohjeistuskielenä käytetään sekä ruotsia että suomea.

Bedömningskriterier

HUOM! Opiskelijan tulee selvittää etukäteen omalta korkeakoulultaan, hyväksytäänkö opintojakso hänen tutkintoonsa.

Arbetsformer och schemaläggning

Opintojaksolla on runsaasti erilaisia suullisia ja kirjallisia tehtäviä. Tehtävät ovat kielioppi- kielentuottamis- ja ymmärtämistehtäviä sekä sanastotehtäviä. Osa tehtävistä tapahtuu verkossa keskustelualueella. Tehtävät sisältävät myös vuorovaikutusta muiden opiskelijoiden kanssa. Opintojakson lopuksi on lyhyt verkossa tehtävä koe.

Info

Opiskelijalla tulee olla käytössään asiaankuuluvat verkko-oppimisvälineet.

Mer information

HUOM! Opiskelijan tulee selvittää etukäteen omalta korkeakoulultaan, hyväksytäänkö opintojakso hänen tutkintoonsa.

Anmälningsinformation

Humakin ohjeita CampusOnline -opiskelijoille löydät Opiskelijan oppaasta.

  • Lomakkeet ovat avoinna vain ilmoittautumisaikana – muista siis ilmoittautua ajoissa!
  • Täytä sähköpostiosoitteesi huolellisesti.
  • Kun olet lähettänyt lomakkeen, saat vahvistuksen ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen. (Tarkista myös roskapostikansio ja ole tarvittaessa yhteydessä sähköpostitse: avoinamk@humak.fi.)
  • Jälki-ilmoittautumisia ei valitettavasti voida ottaa vastaan.

Huom.! Mikäli kotikorkeakoulusi on Centria, HAMK, TAMK, Turun AMK, VAMK or XAMK, käytä ristiinopiskelupalvelua (ripa). Lisätiedot ja tarkemmat ohjeet ilmoittautumiseen saat korkeakoulustasi. 

Ripasta löydät tietoa myös CampusOnline-sivulta.

Pidätämme oikeuden muutoksiin.